Nyårslöften

 
 
 
Tänkte dela med mig lite utav saker som jag ska sträva efter under 2016.  
 
Ta vara på vänskapen 
Ska försökta ta vara på dem vännerna som verkligen är äkta. Dem som finns där för alltid oavsett vad. Dem som finns där när man behöver någon att skratta med och som även inns där då man behöver en axel att gråta mot. Den vänskap som verkligen betyder något. 
 
Våga pröva nya saker
Det här är året då jag ska gå utanför trygghetzonen. Våga prova saker som kanske i början inte känns 100% bekvämt. Det är trots allt så man utvecklas. Det är inte hela världen att få ta ett steg tillbaka och göra om.  Det finns ofta en väg ut. 
 
Sortera ut sånt som bara tar energi 
Personer och saker som bara tar energi behöver jag inte ha i mitt liv och det ska jag bli bättre på sortera bort.  För att lägger jag energi på det som är negativt så minskar energin jag har kvar att lägga på det som är positivt. 
 
Förverkliga mina drömmar och ideer
Ska våga utveckla mina drömmar och ideer och faktiskt i praktiken se till att dem blir verklighet. 
 
Lära mig ta åt mig av beröm 
Jag ska lära mig att ta åt mig när folk ger mig beröm. Det är något som varit väldigt svårt för mig. 
 
Ta vara på det som håller mig kärt
Ska verkligen försökta ta vara på dem som håller mig kärt. MIna mor och farföräldar blir inte yngre och tiden är inte obegränsad. Att då bo på annan ort svider stundtals. Det gör det ännu mer klart att man måste ta vara på den lilla tiden man har. För en vacker dag är det försent. 
 
Våga satsa för att vinna
Ingen minns en fegis. Nu är det 100% våga vinna som gäller. 
 
 
 

Kommentera här: