Störst bäst och vackrast

Har inte hunnit blogga något om våran lilla Road trip som tog oss ner till Örnsköldsvik mer känt som Övik. Efter en Busstur på ca 1,5 timmar med mycket snack och så var vi äntligen framme i övik. Väl där vart det en svin kall promenad till max, kan säga att jag stack ut i min blåa hv tröja genimot alla röda modoiter. Matchen va jämd och bra och slutade med att Thörna satte sin straff och hv kunde åka hem med 2pinnar i bagarget.

Sen ska tilläggas att jag höll på att få pucken i skallen efter matchen också. Per Ledin min tyckte väl att jag hade så fin tröja att jag förtjänade match pucken.

En riktigt trevlig resa med riktigt med ritkigt trevligt folk. Lika mycket snack om inte mer på vägen hem som vägen ditt.

Va duktigt trött när jag vaknade på onsdag morgon så jag stannade hemma och sov någon timme extra och sen for jag på stan, kan väl inte säga att jag handlade julklappar direkt men det var inte det som var tanken utan det blev några saker till mig själv i stället (som vanligt), Vilket var väldigt behövligt, eller nja kanske inte men det var saker som jag tyckte att jag kan unna mig.

TJOHO OCH HEJ!!!

Stan

Har sovit själv hemma i natt för första gången på typ ett år. Kändes först väldigt jobbigt men gick sen väldigt bra. Lite så där små skönt att få vara helt för sig själv. vaknade kollade lite innebandy över vebben. 21-1 till Sverige mot Estlannd I VM!!! ska det få vara så stor skillnad?, det roliga var att säningen jag hittade vare inget ljud på förutom vid målen, då vare en finne med väldigt lustig engelska. Det är ju allmänt känt att finnar inte är bra på engelska.

På tal om finland så är min pojkvän på väg ditt eller ja dem skulle till Happaranda och spela bandy men sen skulle dem även över en sväng till finland. Stort lycka till nu grabbar.

Ne om ca 45min ska jag i alla fall börja dra mig mot stan för att möta upp Olivia har ingen koll på vad vi ska göra riktigt men det blir nog soft. Sen blir det nog att dra till mamma en sväng och låta henne fixa mina ögonbryn. Alldels för länge sen kan jag lova.

Tar väl med mig datorn som vanligt antar jag.

:D

Oj då nu har jag missat att skriva en hel del. Kan ju börja med att säga att..... DET BLEV VINNST!!! vi vann med typ 7-3. Vi var trotts allt två hela femmor + målvakt så. Jobbigt när moståndarna ska gnälla på allt och alla. Vi har despans att spela med en spelare mer på plan då vi är ett lag för spelare med funktionsnedsättningar. Och bara för att dem förlorade mot oss föra gången... Men skit samma nu vi vann ju i alla fall så, tycker bara att man får ta det för vad det är. Vi lirar ju trots allt bara i korpen.

7-3 verkar vara ett gångbart resultat föresten då mitt kära älskade hv71 slog timrå i går med samma siffror.

Jag vet inte vad som är felt, sqover som jag ska och äter lika dåligt som jag alltid gjort ändå äre som att jag hamnat i ett läget där allting och då menar jag allting är jobbigt. Att förflytta sig mellan tvn och sängen är as jobbigt och ni som varit i våran lägenhet vet att det handlar om kankse 5m. Men jag är inten den som lägger mig ner och grinnar. (eller jo i går gjorde jag nästan det, sket i allt och stannade hemma i sängen). Någon som har ett bra tips på hur  man ska komma ur detta komaliknande tillstånd. För detta är inte roligt.