Dag 2

Fortfarande inget internet som vill fungera. Vet inte alls varför. I alla fall så ska jag gå i väg till skolan om drygt en timme. I dag står hajkplanering och simning på schemat. Så där lagom seg kan jag säga. Vad som händer i kväll vet jag faktiskt inte alls. Får se om jag kanske drar in till stan och käkar middag med mamma. Hon är här och jobbar nämligen så får passa på att träffa henne innan vi åker ut på hajk och hon åker hem till Umeå.

Inför första skoldagen

Sitter nog i skolan vi detta laget.Vet inte alls vad vi ska göra eller liknande men det ska bli riktigt kul att få komma i gång. Träffa alla klasskompisar och liknande. Blir säkert toppen bra. Är i alla fall toppen taggad!

Dagarna som gått sen senast

Inte haft inernet på några dagar nu. (Har det egentligen inte nu heller utan har bara koplat telefonens internet till datorn) Har i alla fall spenderat det enaste dagarna med en blandning av att flytta och att umgås med min älskade pojkvän och hans vänner. Har i alla fall haft det väldigt bra kan jag säga. Känns som om det kan bli ett riktigt bra år här. Saknar bara internet just nu. I kväll är det grillkväll med alla som bor här på campus. Blir nog riktigt kul att få träffa alla. I morgon börjar sen skolan. Ser faktiskt fram i mot det. Blir nice att få en vardag med rutiner. Kan verkligen behövas.