Lovet

Nu är lovt slut för dem flesta, men inte för mig för JB har studiedag i dag och jag är alltid ledig på Tisdagar. Så grymt jävla skönt må jag säga allså.  Under detta lov har det blivit en hel del innebandy tittande som vanligt. hat tydligen enligt min tränindsdagbok också hunnit med 400min träning vilket blir 6,6 timmar.
Nu har jag lirat lite tetris battle, hahaha riktigt nördigt spel, men bra tidsfördriv.
Ne nu blir det att kliva ur sängen försöka få i hop nån frulle och sen ta tag i städning/disken

Träningsdagbok

Har just suttit och fyllt i alla årets träningspass på min användare på iksus hemsida, ska försöka få yterligare koll på min träning. Denna sida är jätte bra då man bara genom att fylla i sin träning får fram diagram över sin träning, det blir därför jätte lätt att se när man haft svackor i träningen.
Dock ska man fylla i denna lite oftare, hade nu tre månaderas träning att fylla i, vilket tog mig typ 1,5 timme kanske, men nu är det fixat och klart. kanske print scrinar in mitt tränignsdiagram här någon gång, det ser vi väl.
Vi är hundvakt på pers pappas lilla blandvalp King, denna varelse är ju bland det sötare med fyra ben. I och med detta så ligger det nu en hel massa innebandybollar runt om i hela lägenheten (dem funkar som leksaker då vi inte fick med oss några då vi hämtade hit honom)

Sitter just nu på bussen hem från gymmet. ...

Sitter just nu på bussen hem från gymmet. Har lirat innebandy och sen tagit mig igenom ett riktigt kaos pass på gymet, körde verkligen bara det jag kände för,kom inte ens i håg allt. På tal om innebandy så vann vi sista grundserie matchen i korpen med typ t 13-2 elletr nåt liknande. Riktigt grym seger. Hv71 serie segrare på ett mer gjort mål än fbk. Jag njuter!