Listan

För att få något att blogga om ska jag som så många andra gjort förre mig ta mig ann denna lista. Självklart kommer jag även att blogga om vardagen som jag hitils har gjort men detta har jag tänkt ha som hjälp om jag har lite att blogga om.

♥ Dag 1 – Mitt liv fram till idag
♥ Dag 2 – Det här är jag
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Min första kärlek.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Det här visste ni inte
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Umeå Flayers

Har spenderat en helg på Nolia med underbara människor och lirat en jävlarns massa innebandy. Jag är så jävlarns glad att få vara en del av detta gäng. Från första stund har jag verkligen känt mig som en i gänget. Det skönaste med det här gänget och dem här människorna är att man får vara sig själv till 110% utan att bli i fråga satt. Jag ångrar inte en sekund att jag gick med i detta gäng.
Nu till helgens matcher. Reslutet gick väl inte direkt med oss under lördagen. Eftersom vi är typ 20 spelare så delade vi på oss och lirade med två lag med två femmor - en back i varje. Det var sjukt roligt men ändå sjukt jobbigt också vi lirade typ 4 matcher på lördag och 2 på söndag. Som sagt lördagen vara mycket stolpe ut och vi förlorade alla matcher. Men vi var med och förlorade två matcher med uddamålet om jag minns rätt och sen två orkade vi inte riktigt hålla i hop spelet.
Trots att jag fick blåmärken lite här och var ( bland annat av ett slagskott mitt i pannan) och har lite ont i typ hela kroppen så är det ändå med en stor glädje i kroppen jag i kväll läger mig i sängen.
I detta lag har jag vänner för livet!

Har en hemma fix dag i dag eftersom jag är...

Har en hemma fix dag i dag eftersom jag är ledig i dag. Tvätt och disk är fixat och nu sitter jag med gegga på benet. (hårbortagningsmedel) får se om det är nog med ett varv. Hahaha. Blir i alla fall ett innebandy pass på iksu sen vid fyra. Så sjukt nice.