Typiskt stockholmare

Det här med att resa runt med storväska är fan ingen hit. Nåt jag måste göra allt för ofta ändå i och med min innebandy utrustning. 

Det jag stör mig mest på folks sätt att helt nonchalant gå in i en eller i princip sätta sig på mina grejer. Eller till exempel om man kommer på bussen så brukar jag sätta mig där barnvagnarna ska ha sin Plats i och med att det är i princip där jag får plats. Sitter det nån där med typ inga saker så är dom ändå så sjukt ovilliga att flytta på sig. Har fan inget val måste släppa runt mina saker och så är det bara. 

Är även uppväxt med att man ber om ursäkt om man går in i folk. Här är det mer jag som får arga ögat för att nån gått in i MIG.  

Skärpning folk!!!

tvätt och städddag

Just varit och hämtat in min ny tvättade tvätt från tvättstugan. Vad ska man säga alltid nice med nytvättat. Behövs om jag ska kunna börja packa så smått. Åker ju på Onsdag så kanske är dags att börja. Är ju en hel del prylar som ska med då jag åker direkt upp till Norrland efter Göteborg. Har i alla fall köpt ny resväska modell STOR. Den är så stor att den går typ till midjan på mig. Vilket är nice. Får verkligen med mig alllt i samma väska vilket är väldigt skönt. 
 
Ska städa lite nu och börja lägga fram lite saker som ska packas med. Lika bra att börja med dem sakerna jag vet att jag inte kommer använda innan jag åker. På så vis så blir det inte så stressigt i slutet. Är i alla fall jätte peppad nu inför resan. Ska bli väldigt kul. 

Etta på Svenskafans

För ett tag sen började jag publicera mina texter på www.svenskafans.se.  Självklart skriver jag för hv71s redaktion. Efter Leksands matchen i lördags så publicerade jag en text. Som jag med hjälp utav olika forum på facebook spred vidare.  Det visade sig att min text skulle bli den mest lästa hockeyrelaterade texten under det dygnet/den helgen. I skrivande stund har texten över 2000 visningar. (över 1700 första dygnet) Vilket inte är i närheten av någonting annat jag publicerat tidigare. Det är faktiskt ganska coolt att få ligga upp på startsidan på hemsidan också.   Vill bara rikta ett jätte stort tack till alla som läst och tagit del utav min text. http://www.svenskafans.com/hockeyzon/det-har-ar-aldrig-okej-520406.aspxär länken för er som ännu inte läst den.