ren tvätt

Ja det finns inte så mycket att säga egentligen. Har inte varit en dag som går till historien som den mest händelserika. Har för andra dagen i rad ägnat tid i tvättstugan. Så nu har även alla målvakts prylar fått sig en dust med tvättmaskinen.  Så nu gäller det bara att vika och lägga in allt  sina platser.  

Ligger insidor soffan och kikar på fångarna på fortet just nu. Ganska soft fredagskväll medlare jag säga. Ska nog kanske passa på att ta fram plattan och fixa till håret en aningen. Ser ut som en riktigt rishög just nu. Älskar då det är ut plattat. Känns som på nåt vis fräschare så. Vet inte riktigt. 

Vad jag har gjort i dag än så länge

har suttit och lekt med bild redigering nu ett tag. Svårt att få det precis som jag vill då mitt redigeringsprogram inte är det bästa. Blev i alla fall en ny headerbild här på bloggen. Blev bra men inte helt 100 som jag ville men orkar inte krångla mer då jag ändå är nöjd.  
 
Nu ska jag gå ner till tvättstugan och boka en ny tvättid och sen gå förbi ica och se vad det blir till middag. Tror det lutar åt potatisbullar med bacon. 

orkeslös

Ja vad ska man säga. I dag har det varit en sån där seg dag som  
jag har i bland. Inget planerat. Gäller att ta det lugnt. Ligger och ser på konståknings EM som går tv. Det är i från globen. Jag vet inte om det är så där jätte intressant men har det mest i bakgrunden. 

Hv vann i alla fall matchen i går dock efter förlängning.  Var inte direkt nån höjdar match. Fick skjuta till centralen så gick mycket fortare hem också, vilket var skönt. 

Nej ska väl försöka hitta på något. Börja svara på lite mail och så.  Behöver verkligen plocka undan och diska samt boka tvättid också. Fått boka om den 2 gånger denna vecka. Skulle tvättat i går men då fick det bli en sväng till vårdcentralen i stället. Ska gå en sväng och kika om det finns någon tid snart. Börjar verkligen  bli dags och tvätta minst sagt.