På väg ut på äventyr

Är på väg ut på äventyr kan man säga. Ska till Sätra. Först ska jag köpa ett par saker som ni får se senare. Sen ska jag i väg och se två kompisar spela ishockey. Ska bli kul å få göra något. Har som mest sovit ätit och tränat den senaste tiden. 


Sen senast

Sen senaste inlägget har jag hunnit vara uppe en snabbis i Umeå.  Åkte upp i onsdags och var där Onsdag - Fredag. 
 
På onsdagkväll var jag och pappa och kollade på Dalen - Sirius. En match som Dalen vann. Sen på torsdag åkte vi till Skellefteå för att kolla på SHL premiären. Resultetet blev väl inte riktigt vad jag ville men.  Spö regn ute hela tiden jag var där uppe men. 
 
Åkte hem i går kväll och planet var försenat och allt tog jätte lång tid så hann inte till gymmet som jag hade tänkt. 
 
Ska väl snart packa ihop min saker och börja bege mig mot hallen för att spela lite innebandy. 

Slö dag

I dag blir det en sån här hemma fixar dag. Eller jag ska i väg och träna senare men det gills knappt.  Ska väl bara försöka ladda batterierna så gott det går.  Blev inget möte i dag så slapp kliva upp å dra i väg vid 08.00. Vilket är otroligt skönt. 
 
 
 
Mötet i går gick ju sådär också. Kämpade mig ur sängen, drog i väg till mötet för att sen få veta att hon vi skulle träffa var sjuk. Men vi fick lite annat gjort i alla fall så var inte helt förgäves. Sen var jag också i väg och tränade i går. Väldigt kul var det. Som vanligt. 
 
Känns som om jag inte gör anant än att träna och går på möten haha. Men så är det typ just nu. Resten av veckan kommer dock bli lite anorlunda. Ska ha så grymt kul.