Tidig morgonstund

I bland blir det som i kväll/natt/morgon att jag verkligen inte kan somna. När ideerna bara plopar fram och man kan inte hålla fingarna i styr utan vill bara ta tag i dem på direkten. I bland släpper jag bara efter och låter det vara så. 
När jag var liten såg nästan alla mina kvällar ut så. Sov väldigt oroligt sov i mina föräldrars säng tills jag var 8-9år och hade massa konstigheter för mig innan jag kom till ro. Då var det här med sömn ett väldigt stort problem. 
 
Nu kan jag känna lite vad gör det om hundra år känsla om man sover sämre en natt och får försaka eller vara trött dagen efter. Ofta blir det jag skulle gjort dagen efter ändå gjort under natten.  När man har haft det problem jag hade som mindre känns en natt nån gång i bland med dålig sömn som ingen big deal. 
 
Nej nu har jag slutfört det som popade upp i min överaktiva hjärna så nu kanske jag på riktigt ska försöka sova. 

Innebandy då det är som roligaste

Är du sugen på att spela innebandy men får inte ihop tillräckligt med spelare för att lira korpen?
Med små resurser kan man få i hop ett lag för spel i denna liga. Finns nivåer för alla. Personligen kan jag säga att den roligaste innebandyn jag spelade den gånga säsongen. Med förenklade regler så kan alla förstå sig på våran underbara sport. Det förenklade reglerna leder även till ett sjukt snabbt och fartfyllt spel. 
Klicka  på bilden för att komma till hemsidan.  
 
 
 
BIld lånad av https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206585033805330&set=p.10206585033805330&type=1&theater

Bra att inte göra någonting

I bland kan det vara bra att iprincip inte göra någonting alls. Har haft en sån dag. Sovit länge (kanske lite för länge)  dolat på lite hemma med saker som egentligen inte är 100% nödvändiga.  Men saker som jag tycker om att göra.  Så har väl det flesta dagarna sett ut för mig den senaste tiden. Inte mycket alls som händer och sker. Men i bland kan det vara bra för kroppen att ladda batterierna.