En vecka nästan sen sist

Ber så sjukt mycket om ursäkt för utebliven uppdatering här kommer en liten uppdatering på vad som hänt sen sist. Det får blii i en liten punktlista likande uppdatering.
 
Hittat en lägenhet i Stockholm som också kontraktet är skrivet på.
Ja vad ska man säga, är verkligen värdens lyckligaste människa. Känns helt otroligt att jag faktiskt redan på Torsdag flyttar tillbaka till den staden som jag numera känner mig riktigt hemma i. 
 
Sovit en sjukt massa.
Ja i bland vet jag inte riktigt vad som händer. Bara sover och sover och sover. Antar att det är i brist på annat att göra.
 
Tagit upp kontakten med en gammal vän.
Har känt den här människan sen 2012, men har inte på senare tid haft så där jätte mycket kontakt med denna människa, tills för någon vecka sen. Den vänskap som uppkommit har blivit något väldigt speciellt som jag är väldigt lycklig över.
 
 
Båt häng med mamma och pappa.
Är det något jag trivs med så är det att hänga med mina kära föräldrar. När man bor 65mil i från varandra så uppsakttar man stunderna då man är hemma. Även om vi i bland går varandra på neverna.
 
Kommer bli en sjukt intensiv vecka för mig så får se hur mycket hinner uppdatera. Ska Boka flyg, säga upp min gamla lägenhet, plocka ur frådet, packa och se till att jag får med mig allt. Nu är det väl inte jätte mycket att packa igen då jag inte packat upp så speciellt mycket i och med att det enbart var typ 3 veckor sen jag flyttade upp. Är verkligen världens lyckligaste över hur snabbt det faktiskt löst sig för mig.
 

Jag lever

Ja det gör jag faktiskt. Det händer inte mycket. Ligger i sängen och gör så lite som möjligt på dagarna, liksom vad finns det att göra här? Sen får jag nå ryck på kvällstid å tränar som en dåre. Det är liksom inte så mycket annat som händer. Känns bara som om jag går omkring och är allmänt onöjd över saker å ting. Känns som om man bara är frusterad och irriterande. Känner mig inte 100 hemma här längre.

Stockholm i mitt hjärta

Fick höra att jag inte ska vara så fixerad vid att flytta tillbaka till Stockholm. Det finns andra städer att flytta till. Det handlar egentligen inte om Stockholm som stad det handlar inte om att bo i en storstad. Det handlar om trygghet. För den tryggheten jag byggt på dem 9 månanderna jag bodde där nere går inte att beskriva. Den tryggheten att ha folk runt om sig som bryr sig till 100%. Det finns folk där nere som praktiskt taget blivit som min andra familj. Det är en rätt konstig känsla att Stockholm, staden som varit min ort i ca 9 månader känns mer rätt än Umeå som varit min hemstad mina första 21 år på jorden.
 
Tror att detta har med dåtid och framtid att göra. Umeå för mig är dåtid och Stockholm för mig är framtid. Att få börja om ooh få en nystart. Den nystarten är bara i en inledningsfas.
 
TIll alla mina underbara vänner som står där för mig i alla lägen vill jag bara säga ett varmt å hjärtligt  tack. Ni förstår inte hur mycket det betyder för mig och vad det gör för mig. Allt från folket på hockeyn, folk jag träffat inom skolan och andra. Ni är anledningen till att jag verkligen vill återvända till 08-land. Tror verkligen inte ni kan förstå vilken påverkan ni har på mig.