Underbart

Det har inte varit nån uppdatering här dem senaste dagarna. Har helt enkelt inte kommit i håg det.  Har haft fullt upp med annat.  
Att klicka så med en människa som man aldrig täffat för på första mötet. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga men att sova med två varma armar runtomkring en är riktigt oslagbart.  Vart det leder får tiden utvisa. Är det något som jag har lärt mig den senaste tiden är att inte ta något för givet. Njut av studen för man vet faktiskt inte alls hur länge det varar. Och njutigt har jag gjort det senaste två nätterna, det kan jag lova.
 
I morgon står innebandy på schemat samt att mamma kommer på besök så vi ska väl laga mat antar jag. Det gör vi liksom alltid då hon kommer hit så. Och förre det måste jag försöka städa lite. Känns som om jag alltid måste städa?  
 
 
 

Slö fredag

Det kan man ju minst sagt säga att jag har haft i dag. Sovit länge käkat pannkakor i sängen och kollat serier. Denna dag har nästan varit så slö så att jag nu börjar bli lite rastlös. Inget roligt väder för fotografering heller. Nu låter jag som värdens mest negativa människa men så kan det vara i bland.  I kväll (eller snarare sagt om lite mer än 2 timmar) är det idol på tvn. Får se om jag orkar titta på det eller om jag gör något annat.
 

Städmani

(gammal bild)
Har lite paus i min städmani just nu. Fick något ryck och gick los med trasor och liknande. Tvätten är i torktumlaren också så den får jag inte glömma att hämta upp sen. Finns ju inget bättre än en ny städad lägenhet och nytvättad tvätt. Med bra musik i lurarna blir allting så sjukt mycket lättare har jag märkt. Nej ska väl fortsätta nu så jag blir klar. Sen efter det ska jag sätt mig och kolla på ett projekt innan det är dags för träning.