Oplanerat som vanligt

Ja i morgon är det nyårsafton och som vanligt så är jag väldigt dålig på planera saker. Vet varken vart jag ska vara eller vad jag ska göra i morgon. Men det brukar lösa sig på någotvis i slutändan ändå. Junior VM på tv och nån god middag ska jag väl kunna få i hop i alla fall. Med eller utan sällskap. 
 

dagens händelselösa händelser

Så kan man sammanfatta min dag. Inte gjort så där super mycket. Legat och kikat på Youtube och städat lite. Lite städning kvar innan jag ska ta en promenad ner på Ica och köpa lite gott. Vad det blir vet jag inte riktigt än.  

Ligger å tittar på en gammal innebandy match från VM.  Saknar allt och alla lite mer nu. Sen är det handboll på tv också. Sen sist men inte minst är det junior vm hockeyn klockan 23 i kväll. Så lite av varje kan man ju säga att det blir. En lång varm dusch och en vända med dammsugaren står också på to do listan. Ska verkligen ha en vilodag och försöka ta det så lugnt det bara går. 


Rätt sliten tjej alltså. Vet inte riktigt vad jag har gjort, visa dagar är väl bara såna antar jag. Ska försöka göra nåt vettigt nu  i alla fall.  

Bra dag

Haft en riktigt slö dag. Klockan hann bli 14.30 ca innan jag började fixa mig och dra mig på stan. Blev ett stop på vägen för att hämta ut ett paket med ett par skor. Super fina begagnade som jag köpte innan jag åkte i väg. På stan blev det inte så där jätte mycket köpt. Ska verkligen snåla och spara nu. Så blev ett tvåpack tjocksockor, lukt/fuktbollar till min träningsväska och två pack med lommband. Hittade äntligen den färg jag behövde. Kan försöka visa vad lommband är senare. 
 
Ska i alla fall försöka städa klart och sen ska jag nog dra i väg till gymmet efter hockeyn. Inte varit där på några dagar. Blev lite jobbigt när jag var uppe i Umeå eftersom jag mest troligtvis är allergisk mot vår älskade Katt. Så blev typ bara 2-3 pass under den tiden jag var där och enbart 2 ynka pass nere i Göteborg. Så denna månad har verkligen varit en månad då min kropp har fått vila ordentligt. 
Saknar VM och VM-gänget. Slit, svett och tårar. Men framförallt så underbart mycket kärlek.