Blocket shopping

Denna lilla goding dök upp i ett paket till mig. (Fick dock hämta den  på Ica). Är då väldigt nöjd minst sagt. Dock inte testat den in aktion än men blir nog toppen bra. Måste säga att blocket är sjukt nice i bland. Man kan verkligen hitta bra fynd. 
 

Valborg

Det här med valborg är väldigt opanerat än så länge för mig. Vilket känns lite så där kanske. Men ska i alla fall försöka ta det rätt så lungt i och med att det står hockey jobb på schemat i morgon i och med landskampen.  Så får väl se hur det blir alltså. Egentligen skulle jag jobbat i dag med men va för lite förtjänst så kände att jag hellre tar det lungt inför helgen. Har den senaste tiden haft problem med en del huvudvärk också så. 
 

hej å hå

Vilket flyt  projektarbetet jag haft i dag. Hunnit veckans mål + nästan halva nästa veckas. Känns som om det är grymt flyt i det för mig nu. Ska i väg och jaga i fatt mitt paket som förhoppningsvis har kommit. Är nog jordens mest otåliga människa. Hoppas hoppas! i annat fall så ska jag handla lite så jag har det gjort. Sen blir det väl inte så mycket mer än träning. Blir nog kul i vilket fall.